Reparasjon av hvitevarer


 

Bruken av hvitevarer har gjort mange av de praktiske oppgavene i hverdagen enklere. Derfor er det alltid så tragisk når de går i stykker. Hvis et apparat har blitt defekt, er det første mange gjør å kjøpe et nytt apparat. Mange vet ikke at feilen enkelt kan repareres og kjøper heller en ny, da man naturligvis er redd for at en reparasjon kanskje ikke er løsningen. Men med kjøp av reservedeler fra CJDele.dk og med garantert 2 års garanti vil hvitevarene dine enkelt og billig få nytt liv igjen.

Autorisert reservedelsleverandør:

Vi er en offisiell og autorisert reservedelsleverandør for flere av de største produsentene, bl.a Grundig, Blomberg, Beko, Samsung, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Hotpoint, Candy, Hoover, Asko, Gorenje og mange flere. Vi yter tjenesten ved å la en tekniker undersøke og reparere dine hvitevarer. Men hvis du ikke trenger det, er det selvsagt mulighet for å gjøre det selv.


40 års erfaring og største utvalg:

Gjennom vår erfaring med salg av reservedeler til hvitevarer sikrer vi at vi har de vanligste reservedelene på lager, klare for levering innen 1-2 virkedager slik at vi kan reparere dine hvitevarer så raskt som mulig. Dersom vi mot formodning ikke har reservedelen til fryseren din, ovnen din, komfyren din eller hva slags hvitevarer du ønsker reparert, har vi daglige leveranser direkte fra produsentene, som sikrer at produktet ditt kan repareres igjen så snart som mulig.