Om oss


 

CJDele.dk er en del av CJ Hvidevareservice Aalborg, hvor vi siden 1970 har betjent og reparert hvitevarer i kunders hjem. Etter hvert som etterspørselen og ønsket om å reparere egne hvitevarer vokste ettersom flere og flere hadde råd til å kjøpe hvitevarer, ble det åpnet fysiske reservedeler og rådgivningsbutikker flere steder i landet. Herfra ga vi råd til gjør-det-selv-folket i reparasjon av hvitevarene sine, men også den daglige brukeren i generell bruk og vedlikehold av hvitevarene.

"Vi gir gode råd med et smil" var slagordet, og det fortsetter vi med. Selv om kompleksiteten til produktene har endret seg, og feilgruppene kan være flere, ønsker vi likevel å dele vår mangeårige erfaring.

Her i butikken ønsker vi å tilby det største utvalget av reservedeler og tilbehør for rask levering, til best pris, og skulle du være i tvil om noe ønsker vi å yte den beste kundeservicen ved å dele vår mangeårige erfaring , slik at du får sikkerhet for kjøpet eller reparasjonen.

Skulle det likevel oppstå problemer med reparasjonen, er du fortsatt i trygge hender. Vi betjener hvitevarer og små elektriske apparater i hele landet, som autorisert servicepartner for mer enn 50 av de største merkene, og står klare til å ta over dersom reparasjonen skulle gå galt.

 

 

CJDele.dk medarbejdere

Vår misjon er å betjene våre kunder så raskt som mulig, med minst mulig ulempe og å sikre trygghet i hverdagen, med tanke på at bak ethvert defekt produkt er det en kunde som trenger det.

 

Reklamefilm fra CJ Hvidevareservice, 1987: